Spitalul Clinic CF 2 din Bucuresti va invita vineri, 16 octombrie 2015, ora 12:00 la inaugurarea Secţiei Clinice Chirurgie care a fost modernizata cu fonduri din resurse proprii si donatii. In ciuda unor lungi perioade de presiuni care vizau transformarea spitalului in patrimoniu imobiliar pentru persoane private sau institutii de stat, Spitalul Clinic CF 2 a reusit sa-si mentina activitatea si statutul de spital clinic si chiar mai mult, sa se dezvolte. 
 
         Managerul Şerban Bucur şi Directorul medical al Spitalului CF 2, Prof. Univ. Dr. Daniel Cochior, face o invitație deschisă tuturor oficialităților, mass media și oricărui cetățean doritor, să participe la acest eveniment. „Scopul acțiunii este acela de a arăta publicului fața nemediatizată a activității medicale din sistemul public de sănătate, rezutatele spectaculoase ale eforturilor neștiute ale cadrelor medicale, atunci când acestea sunt responsabile față de pacienți și loiale profesiei și instituției medicale în care-și desfășoară activitatea” – spune directorul medical.
„Dorința noastră mărturisită este, prin această acțiune, și aceea de a genera un impuls optimist în lumea medicală și de a încuraja acțiuni similare în sistemul public de sănătate”.

Va aşteptăm! 

Manager,
Şerban Bucur
Director Medical,
Prof. Univ. Dr. Daniel Cochior
MD (habil.), PhD, CS I

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut