In data de 10 septembrie 2015, ora 09.00 Ia sediul Spitalului Clinic CF Nr. 2 Bucuresti se va organiza examen de promovare in functia de referent de specialitate gr. II in cadrul Compartimentului Evaluare si Statistica Medicala si economist gr. I in cadrul Serviciului Managementului Calitatii.

In data de 10 septembrie 2015, ora 13.00 Ia sediul Spitalului Clinic CF Nr. 2 Bucuresti se va organiza examen de promovare in functia de referent de specialitate gr. II in cadrul Serviciului Aprovizionare, Transport, Administrativ si Biroului Achizitii Publice, Contractare, economist I, economist II si contabil I in cadrul Serviciului Financiar, Contabilitate si Bugete.

In data de 11 septembrie 2015, ora 10.00 Ia sediul Spitalului Clinic CF Nr. 2 Bucuresti se va organiza examen de promovare pentru registratorii medicali debutanti.

In data de 15 septembrie 2015, ora 10.00 Ia sediul Spitalului Clinic CF Nr. 2 Bucuresti se va organiza examen de promovare pentru asistentii medicali debutanti.

Conditiile de inscriere si bibliografia pentru concurs se pot consulta Ia Serviciul Resurse Umane, Normare, Organizare si Salarizare.

Concursul consta intr-o proba scrisa.

Vizualizeaza documentul oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut